Begeleiding

BEKIJK ALLE INFO OP DE NIEUWE WEBSITE!

Een goede motivatie, duidelijke en praktische info, samen met een persoonlijke begeleiding, vormen de sleutel tot succes!

De eerste consultatie bekijken we je eet- en levensstijl, en maken we een programma op jouw maat.

Indien je kiest voor een TRAJECT, dan krijg je onmiddellijk toegang tot de online leeromgeving. Daar wachten 6 modules op jou die je héél wat extra inzichten zullen geven.

De regelmatige controles helpen je om in te tunen, te bekijken hoe jij je voelt en of alles haalbaar is/blijft. Telkens je op controle komt, bespreken we het eetpatroon, klachten en problemen, en sturen we bij waar nodig.

 Bij een gezonde voeding passen we het schema verder aan, afhankelijk van de noden.

Personen die kiezen voor een proteïnedieet of combinatiedieet, hebben zeker ook baat bij regelmatige controles, zodat de fasen verder kunnen afgebouwd worden, om  uiteindelijk te komen tot een gezonde voeding en gewoontewijziging.

 De sporters dienen tevens hun basis voeding en sportvoeding aan te passen, afhankelijk van rustperiodes/wedstrijdseizoenen/bepaalde pieken. Al deze veranderingen  bespreken we samen zodat we komen tot een mooi evenwicht.

Door continue bijscholing kan je in de praktijk ook terecht voor gerichtere begeleiding rond voeding en mentaal welzijn. Maar al te vaak zien we dat een voedingsschema een bepaalde tijd wordt volgehouden, maar dat er dan toch herval optreedt.

Door dieper in te gaan op wat voeding voor jou betekent, hoe het zit met gewoontes, drang, honger, emoties, doelen en waarden, enz… krijgen we een beter zicht op jouw relatie met voeding. Zo kunnen we stap voor stap werken aan een goede balans in het eetpatroon en in je hoofd.

Deze begeleiding is specifiek en kan dus meer tijd in beslag nemen. Dit bespreken we tijdens de consultaties.

Wens je op eigen houtje je kennis rond voeding te vergroten? Check dan zeker mijn online cursussen! Deze zijn zeer praktijkgericht ontwikkeld, je kan er op eigen tempo mee aan de slag, en je kan ze zo vaak je wenst herbekijken! Meer info? Klik dan HIER.