BEKIJK HET AANBOD EN ALLE INFO OP DE NIEUWE WEBSITE!

Hey! Ik ben Helen, 37 jaar, mama van een plus-zoon van 13 jaar, en 2 dochtertjes van 7 en 3 jaar.

Ik heb een passie voor mensen helpen en ondersteunen, ben zeer enthousiast en denk mee met de klant.

Gezond eten vind ik belangrijk, maar ik ben ook een levensgenieter! Daar een mooie balans in vinden is cruciaal en loont de moeite!

Ik studeerde in 2005 af aan de Katholieke Hogeschool Gent als gegradueerde in Voedings- en Dieetkunde en startte in november 2005 in bijberoep een diëtistenpraktijk in Lede. In 2008 verhuisde de praktijk naar Schoonaarde, een deelgemeente van Dendermonde, vlakbij Aalst.

In 2006 vervolledigde ik bijscholingen tot sportdiëtiste (Nijmegen, Nederland) en diabeteseducator (Jette, Brussel).

Van 2006 tot 2011 werkte ik als diëtiste bij Diet Centers Group te Zellik, gecombineerd met de zelfstandige praktijk, en sinds oktober 2011 werk ik fulltime als zelfstandige.

Specialisatie in gezond vermageren, emo-eten, proteïnedieet, combinatiedieet, sportvoeding, diabetes.

Boek online

Het engagement

Het is mijn doel om jullie zo goed mogelijk te begeleiden naar een gezonde levensstijl, en daar hoort de juiste voeding en een gezonde portie lichamelijke activiteit bij.  Een persoonlijke begeleiding, op maat, staat centraal, want niemand is gelijk. Het is mijn taak om samen met jou een haalbaar voedingsplan op te stellen dat past in jouw levensstijl. Zo kan jij de beste (en gelukkigste) versie van jezelf worden!

Een belangrijk onderdeel van de begeleiding is ook mindsetwerk en het onder de loop nemen van jouw gewoonten en valkuilen. Door je te helpen meer inzichten te krijgen in je eetgedrag, heb je meer slaagkans op langere termijn!

Door 10 + jaar ervaring in begeleiding van mensen met allerhande vragen, doelen, valkuilen en achtergronden, mag je zeker zijn dat je hier op een aangename en professionele manier zal begeleid worden.

Regelmatig worden er studiedagen gevolgd om up-to-date te blijven en de klanten de meest recente informatie te kunnen aanbieden.

Als diëtiste ben ik ook door het RIZIV herkend. Voor alle diensten is dus een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk.