Ons Team

Helen Verwaeren:

Ik studeerde in 2005 af aan de Katholieke Hogeschool Gent als gegradueerde in Voedings- en Dieetkunde en startte in november 2005 in bijberoep een diëtistenpraktijk in Lede. In 2008 verhuisde de praktijk naar Schoonaarde, een deelgemeente van Dendermonde, vlakbij Aalst.

In 2006 vervolledigde ik bijscholingen tot sportdiëtiste (Nijmegen, Nederland) en diabeteseducator (Jette, Brussel).

Van 2006 tot 2011 werkte ik als diëtiste bij Diet Centers Group te Zellik, gecombineerd met de zelfstandige praktijk, en sinds oktober 2011 werk ik fulltime als zelfstandige.

Specialisatie in gezond vermageren, emo-eten, proteïnedieet, combinatiedieet, sportvoeding, diabetes.

Boek online

 

Laura De Rocker:

Net zoals Helen voltooide ik mijn studies aan de Hogeschool Gent, in 2017.

Niet lang daarna startte ik op als diëtiste in bijberoep. Ondertussen ben ik reeds een klein jaar fulltime zelfstandig. Ik werk, naast deze praktijk, in nog 2 andere multidisciplinaire praktijken als diëtiste en geef ook kookworkshops bij Colruyt Group Academy.

Gezonde voeding intrigeert mij mateloos. Ik ben heel gepassioneerd door mijn vak, ben gedreven en leergierig. Dit is waarom ik ook telkens op zoek ga naar een nieuwe uitdaging. In maart 2019 ontmoette ik Helen. Onze paden kruisten op het juiste moment. Het klikte vanaf dag één heel goed en we vullen elkaar goed aan. Dit zorgt ervoor dat we jou nóg beter kunnen helpen naar je doel(en).

Specialisaties zijn gezond bijkomen, gezond vermageren, proteïnedieet, combinatiedieet, voeding bij PDS/Fodmap dieet, IBS/inflammatoire darmziekten.

Boek online


Ons engagement

Het is ons doel om jullie zo goed mogelijk te begeleiden naar een gezonde levensstijl, en daar hoort de juiste voeding en een gezonde portie lichamelijke activiteit bij.  Een persoonlijke begeleiding, op maat, staat centraal, want niemand is gelijk. Het is onze taak om samen met jou een haalbaar voedingsplan op te stellen dat past in jouw levensstijl. Zo kan jij de beste (en gelukkigste) versie van jezelf worden!

Regelmatig volgen we studiedagen om up-to-date te blijven en de klanten de meest recente informatie te kunnen aanbieden.

Beide zijn we ook erkend als diëtiste door het RIZIV. Voor alle diensten is dus een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk.


Op de hoogte blijven van nieuwigheden?

Schrijf je in om regelmatig een nieuwsbrief te ontvangen.

    We respecteren jouw privacy. Uitschrijven kan elk moment.